Je bent hier: Startpagina > Disclaimer
 
 
Navy Inside Informatie
Sitemap
Disclaimer

Contact

Advertentie
Disclaimer
Navy Inside is geen officiële website. Navy Inside is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Navy Inside is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het forum. Opvattingen op de website of op het Navy Inside Forum hoefen niet overeen te stemmen met de opvattingen van de Koninklijke Marine.

De doelstelling en doelgroep
De primaire doelstelling van Navy Inside is het verschaffen van informatie over de Nederlandse marine en buitenlandse marines. Hierbij gebruiken we foto's, die we zelf gemaakt hebben of die we hebben gehad, en factfiles over de diverse schepen.

Onze secundaire doelstelling is om mensen die geïnteresseerd zijn in de marine, onderling met elkaar in contact laten komen. Daarvoor kunnen ze ons forum gebruiken of berichten plaatsen in onze bemanningslijsten. In het Navy Inside Forum kunnen oproepen, bijvoorbeeld het vragen van informatie of vragen over de marine geplaatst worden. In onze bemanningslijsten kunnen verloren scheepsmaten worden opgespoord of men kan zijn/haar naam plaatsen om gevonden te worden.

De doelgroep van Navy Inside zijn de mensen die geïnteresseerd zijn in de marine, zowel nationaal als internationaal. Deze website is aantrekkelijk voor veteranen en nu dienende marine mensen. Zij kunnen onderling met elkaar in contact komen en hun oude maten opzoeken. Ook voor de jongere mensen is de website interresant: er kunnen verschillende hebbedingetjes worden gedownload en daarnaast kan er veel kennis worden opgedaan. Deze website is dus zeer geschikt voor jong, maar ook voor oud.

Copyright
De foto's die op deze website staan zijn opgestuurd door derden. Deze hebben ons toestemming gegeven om de foto's te gebruiken voor deze website. Een gedeelte van de foto's zijn door onszelf gemaakt. De teksten zijn door onszelf geschreven. Op de foto's en teksten berust copyright. Alvorens foto's of teksten van ons te willen gebruiken, moet er eerst toestemming worden gevraagd. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Mocht jij problemen hebben met de inhoud van deze website, dan kan je contact opnemen met ons via hetzelfde adres. We kunnen dan gezamenlijk naar een oplossing zoeken. Ook als je denkt dat een foto onder een verkeerde naam is geplaatst, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen, zodat we dit meteen kunnen corrigeren!

Alle informatie, zoals e-mail, woonadres, telefoonnummer e.d., beschouwen wij als privé gegevens en geven wij niet door aan derden. Wat wel voorkomt is dat we een e-mailadres geven aan iemand die bijvoorbeeld geïntresseerd is in jouw foto's en graag contact met je wilt opnemen. Ook dan geven wij niet jouw e-mailadres door, zonder toestemming van jouw!

Let op: Als jij jezelf aanmeld op één van de bemanningslijsten en jij vult zelf je e-mailadres in, dan beschouwen wij dit als toestemming voor de plaatsing van jouw e-mailadres op de crewlist!


 
 
Vorige pagina | Sitemap | Contact | Zoeken | Ga naar top | Bookmark & Share
Sponsor: Domeinhuis