Termen en voorwaarden - Navy Inside Navy Inside

Termen en voorwaarden

Termen

1. Bezoeker
Diegene die Navy Inside zonder registratie bekijkt. Heeft een beperkte autorisatie, waarbij alleen naar factfiles gekeken kan worden. Heeft de mogelijkheid om contact op te nemen met Navy Inside of beeldmateriaal op te sturen.

2. Gebruiker
Diegene die Navy Inside met registratie bekijkt. Is bij registratie akkoord gegaan met de algemene voorwaarden van Navy Inside. Heeft autorisatie om factfiles, bemanningslijsten en beeldmateriaal in de beeldbank te bekijken en kan zich aanmelden voor de bemanningslijsten. Heeft de mogelijkheid om connecties te maken met andere gebruikers. Kan snelkoppelingen naar factfiles, bemanningslijsten en beeldbank collecties maken. Heeft toegang tot "Mijn Navy Inside". Kan reageren op berichten op de nieuwsfeed van de "Mijn Navy Inside" pagina of op items in de beeldbank.
De gebruiker dient zich éénmalig en gratis te registreren. Alle registraties worden eerst goedgekeurd voordat een account geactiveerd wordt. Dit wordt doorgaans binnen 24 uur gedaan. Navy Inside behoudt zich het recht om een registratie af te keuren en/of de registratie te blokkeren. De gebruiker wordt hiervan niet op de hoogte gesteld.

3. Beheerder
Diegene die de inhoud op Navy Inside onderhoud. Heeft alle autorisaties die een gebruiker ook heeft. Kan alle typen inhoud editen, verwijderen of aanmaken.

Voorwaarden

1. Registreren Navy Inside
Met het registreren op Navy Inside gaat de gebruiker akkoord met onderstaande voorwaarden. Navy Inside behoud zich het recht om registraties te verwijderen.

2. Bemanningslijsten
De gebruiker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden op een van de bemanningslijsten van Navy Inside. De gebruiker gaat akkoord met het plaatsen en publiceren van persoonlijke gegevens, zoals naam, rang, dienstperiode en dienstvak of korps op de betreffende bemanningslijst. Navy Inside behoudt zich het recht om aanmeldingen op de bemanningslijsten zonder bericht te verwijderen.

3. Reacties op berichten afbeeldingen
Geregistreerde leden hebben de mogelijkheid om te reageren op berichten op de "Mijn Navy Inside" pagina en afbeeldingen in de beeldbank. Grove taal, discriminatie en beledigingen worden niet getolereerd en zullen direct zonder bericht verwijderd worden door de beheerder. Dit geldt ook ten aanzien van politieke opvattingen, geloof, ras of geslacht.