Je bent hier: Startpagina > SeWaCo > EOV Inloggen | Registreren 
   
 
 
Multimedia
Bekijk meer foto's.
Foto's en filmpjes van SeWaCo-systemen.
Ga naar de website

Advertentie
Elektronische Oorlog Voering
EOV

Wapensystemen
Mark 36 SRBOC loksysteem
Het Mark 36 SRBOC loksysteem wordt primair gebruikt voor de verdediging tegen anti-scheeps raketten. Het Mark 36 systeem is een mortiertype afweersysteem dat op het dek bevestigd is. Het systeem schiet een salvo van chaffs tegen variŰrende bedreigingen.

AN/SLQ-25 Nixie torpedoloksysteem
De AN/SLQ-25 Nixi is een gesleept torpedo loksysteem. Het systeem bestaat uit een loktorpedo dat gesleept wordt door het moederschip met een signaal generator.

SABRE
De SABRE is een ge´ntegreerde "Electronic Warfare" systeem, dat uitermate geschikt is voor de huidige en toekomstige maritieme benodigdheden van gemiddelde en grote oorlogschepen in kustwateren en in open water. SABRE bestaat uit een ESM bandbreedte systeem met een snelle onderschepping, analyse en classificatie van surveillance, en doelzoekende radars, gecombineerd met een "active phased array" en bestuurbare schotel ECM systemen, die in staat zijn om meerdere doelen te volgen en te storen.

APECS-II
De ASPECS II is een radaropsorings en verstoringsradar. Het kan 16 dreigingen tegerlijkertijd detecteren en verstoren. De detectieafstand voor schepen is 370 kilometer en voor vliegtuigen 93 kilometer.
Navy Inside
info@navyinside.nl
Paardenweide 173 - 1689MJ Zwaag
 
Vorige pagina | Ga naar top | Bookmark & Share
Sponsor: Domeinhuis