Je bent hier: Startpagina > SeWaCo > MCM Inloggen | Registreren 
   
 
 
Multimedia
Bekijk meer foto's.
Foto's en filmpjes van SeWaCo-systemen.
Ga naar de website

Advertentie
Mine Counter Measure
MCM

Wapensystemen
Poisson Auto Propulsé (PAP) 104 MNV
Mijnenjagers maken bij het opsporen van explosieven gebruik van een Poisson Auto Propulsé (PAP). De PAP is een draadgeleid onderwatervaartuig. Het vaartuig heeft een vernietigingslading, een onderwater camera en een schijnwerper. Als een gevonden zeemijn moet worden vernietigd, laat de PAP vlak naast de mijn een springlading achter. Als de PAP is binnengehaald, wordt de lading tot ontploffing gebracht, waardoor de mijn ook explodeert.

Seafox MDV
Het Seafox Mine Disposal Vehicle systeem is een door BAe systems en STN-Atlas ontwikkeld systeem dat zeemijnen opspoort en vervolgend vernietigd op een zeer veilige manier. Dit systeem moet in de toekomst de PAP 104 MNV gaan vervangen.

Double Eagle MkII/MkIII
Het Double Eagle mijnenbestrijdingssysteem is een modulair en flexibel systeem dat gebruikt wordt voor het opsporen van zeemijnen. Het systeem kan als module op een marineschip worden geplaatst. Het systeem is goedkoop en toch zeer betrouwbaar. Er zijn twee versies, namelijk de mijnen opsporende en de mijnen vernietigende versie. Het systeem is op afstand bestuurbaar. Daarnaast kan de operatietijd worden verlengt door middel van het toevoegen van een batterijmodule.
Navy Inside
info@navyinside.nl
Paardenweide 173 - 1689MJ Zwaag
 
Vorige pagina | Ga naar top | Bookmark & Share
Sponsor: Domeinhuis